Pohybový workshop s prvkami kaligrafie

TERMÍNY: 21. august 2021 (sobota)
ČAS: 10- 16:00 hod.
MIESTO: komunitné centrum Stará Jedáleň, Pekná cesta 4, Bratislava-Krasňany
CENA: 50,- Eur

Pozývame na unikátny workshop, ktorý sa po prvý raz koná Slovensku! Doprajte si aktívny zážitok prepojenia mysle, tela a kreativity. Pohyby vychádzajú z umenia taj-či v spojení s grafickými stopami, ktoré sú inšpirované kaligrafiou.

Vďaka zapojeniu dychu počas aktivít dochádza k hlbšej koncentrácii a upokojeniu mysle.
Pri maľovaní s vodou a zaujímavými nástrojmi na veľké plochy (papier, chodník) sa spojíme s čírou kreativitou a hravosťou. Pri činnosti sa nesústredíme na cieľ a výsledok, ale na vnímanie pohybu, tvaru a krásy v danom okamihu.

Aktivity sa budú striedať v interiéri aj exteriéri. Účasť nevyžaduje predošlé znalosti taj-či, kaligrafie či maľovania, zíde sa však zvedavosť a otvorenosť novým skúsenostiam.

Workshop je určený pre dospelých záujemcov (každého veku) o vedomý pohyb, kaligrafiu, sebarozvojové a alternatívne techniky.
Na stretnutí bude pre záujemcov predstavená ucelená metóda Vedomá stopa pohybu.
www.vedomastopapohybu.cz

LEKTORKA:

Táňa Svatošová, akad. mal. (Praha) je výtvarníčka, kaligrafka, arteterapeutka a lektorka taj-či, je autorkou akreditovanej metódy Vedomá stopa pohybu.
www.tanart.cz

 

Workshop organizujeme v spoluprác s komunitným centrom Stará jedáleň

*  Projekt je podporený z programu ACF – Slovakia, ktorý je financovaný z Finančného mechanizmu EHP 2014 – 2021. Správcom programu je Nadácia Ekopolis v partnerstve s Nadáciou otvorenej spoločnosti Bratislava a Karpatskou nadáciou.

– – –

Na workshop je potrebná registrácia. Počet miest je obmedzený, preto odporúčame prihlásiť sa čo najskôr. Bližšie informácie pošleme prihláseným na e-mail.

PRIHLÁŠKA

PREHLÁSENIE: vaše údaje sú u nás v bezpečí, neposkytneme ich druhým subjektom.

Po zaregistrovaní dostanete e-mailom potvrdenie o prijatí prihlášky a ďalšie info. Ak nedostanete spätnú odpoveď do 3 pracovných dní, prosíme kontaktujte nás na doleuvedené údaje. V prípade, že sa neprihlási dostatočný počet záujemcov, vyhradzujeme si právo zrušenia termínu a ponúkneme náhradný.

KONTAKT (preferujeme e-mailovú komunikáciu)
ON-LINE PRIHLÁŠKA